Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Stijlvol kerstcadeau: de Topia hanger van Niessing

Uit de collectie van Niessing koos ik nog een fonkelende cadeautip voor december: de prachtige Topia hanger, een zeer stijlvol kerstcadeau. De Topia hanger is niet slechts een sieraad, maar eerder een landschap dat zorgvuldig en met grote aandacht ontstaat in de handen van goudsmeden. Een landschap zoals je ziet in de duinen of bergen, glooiingen creëren een spel van licht en schaduw. De matte afwerking van het oppervlak met de gepolijste, glanzende rand versterkt het driedimensionale uiterlijk.

Technologie en handwerk gecombineerd

Het ontwerp voor de Topia (de hanger, maar ook de broche en ring die in deze serie beschikbaar zijn) heeft een natuurlijke vorm als een bloem, maar is tegelijkertijd zeer grafisch en helder vormgegeven. Het sieraad komt tot stand door de modernste lasertechnologie. De verfijning en afwerking kan echter alleen met de hand worden gedaan. Ieder sieraad heeft daardoor een eigen karakter. 

Fonkelende cadeautips voor december

De Niessing Topia hanger is een echte cadeautip voor december! Speciaal met de komende feestmaand in gedachten maakte ik een selectie uit de collectie van Mirte edelsmederij. Een echte Top 5 met fonkelende cadeautips voor december!

Wilt u de hele Top 5 bekijken? Kijk hier voor alle fonkelende cadeautips.

 


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps