Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Laatste cadeautip voor de feestdagen: Niessing spanring HighEnd C

De absolute finale tip in de verzameling fonkelende cadeautips voor de feestdagen is de Niessing spanring HighEnd C.  

De Niessing spanring

Inmiddels bijna 40 jaar geleden bedacht ontwerper Walter Wittek bij Niessing in het Duitse Vreden de oorspronkelijke vorm van de Niessing spanring; het ontwerp ‘Rund’ in 1979. Sinds dat moment heeft Niessing voortdurend prachtige ontwerpen toegevoegd aan haar collectie spanringen. 

Pracht en draagcomfort van de spanring HighEnd C

Niessing heeft een kleine aanpassing aan de spanring HighEnd gedaan met als resultaat de HighEnd C. De spanring HighEnd C is licht afgerond aan de binnenzijde, daardoor heeft de ring een groot draagcomfort. De waardevolle diamant zit geklemd in het tijdloze, strakke ontwerp van de ring. Door de bijzondere zetting lijkt de diamant te zweven boven je vinger.

De spanring is nu te bewonderen bij Mirte edelsmederij. Zoals afgebeeld op de foto is de ring uitgevoerd in de nieuwste Niessing goudkleur ‘Rosewood’ (18 karaat) met een ‘Cinnamon’-kleurige diamant van 0.30 karaat. Uiteraard kan de ring uitgevoerd worden in verschillende kleuren goud en platina, ook zijn meerdere diamant slijpvormen en kleuren mogelijk. Kom langs voor advies bij het samenstellen van de combinatie die bij jou past. 

Fonkelende cadeautips voor december

De Niessing spanring HighEnd C is een echte cadeautip voor december! Speciaal met de komende feestmaand in gedachten maakte ik een selectie uit de collectie van Mirte edelsmederij. Een echte Top 5 met fonkelende cadeautips voor december!

Wilt u de hele Top 5 bekijken? Kijk hier voor alle fonkelende cadeautips.


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps