Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Het beste cadeau voor Moederdag

Beste cadeau voor Moederdag

Op zoek naar het beste cadeau voor Moederdag? Verras je moeder of vrouw aanstaande zondag met een prachtig ring, collier of oorsieraad. Ik nodig je van harte uit deze week een bezoek aan de winkel te brengen.

Iedere klant die deze week een cadeau koopt in de winkel (of het nu voor Moederdag is of een andere gelegenheid) ontvangt een extra attentie. Leuk om je vrouw of moeder mee te verrassen.

Tips voor een persoonlijk Moederdagcadeau

Voor Moederdag heb ik dit jaar een paar tips voor jullie! Misschien is je partner dit jaar voor het eerst moeder geworden en wil je stilstaan bij dit speciale moment. Of je zet dit jaar graag je eigen moeder in het zonnetje en verrast haar met een prachtige armband of collier. Hieronder vind je enkele moederdag cadeautips. 

Uit de Mirte collectie heb ik de volgende moederdag cadeautips voor jullie; de ring LEAF. Deze ring is een prachtige 14 karaats geelgouden, dubbele ring met een gestileerde bladvorm. Of de oorbellen uit de serie LEAFLINES (ook een bijpassend collier is mogelijk). 

Mirte collectie, ring LEAF  Mirte collectie, oorsieraad LEAFLINES

Swivel ringen zijn het perfecte Moederdagcadeau. Je stelt zelf je eigen set samen, met 1, 2 of 3 ringen maak je zo je eigen compositie. Of je begint met één ring, en voegt bij iedere gelegenheid of volgende Moederdag een nieuwe ring toe aan je set. Veel mogelijkheden om te variëren dus!

     

Uit de collectie van Niessing heb ik speciaal de ring Refugium geselecteerd als Moederdagtip. De diamant in deze ring wordt omsloten door de glooiende lagen 18 karaats goud of platina. Een andere cadeautip voor Moederdag is de Topia hanger. Deze hanger won eerder de prestigieuze Red Dot Award. 

Niessing, ring Refugium  

Op zoek naar het perfecte sieraad

Wil je een mooi cadeau voor Moederdag uitzoeken of ben je op zoek naar een sieraad of ring voor een andere gelegenheid? Maak dan een afspraak, op die manier heb ik alle tijd en aandacht voor je. 


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps