Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Fonkelende cadeautips voor december

Speciaal met de komende feestmaand in gedachten maakte ik een selectie uit de collectie van Mirte edelsmederij. Een echte Top 5 met fonkelende cadeautips voor december! U vindt ze hier en uiteraard laat ik ze u graag live zien. Deze selectie met fonkelende cadeautips leveren u het passende geschenk voor geliefde, familielid of vriend.

Inspiratie voor decembercadeaus

In deze laatste maanden van het jaar hangt u de kerstlichtjes op in huis en versiert huis en kerstboom. We keren wat meer naar binnen en verlangen naar de warme gezelligheid van de feestdagen met vrienden en familie. Ik help u graag bij het uitzoeken van een prachtig cadeau om met Sinterklaas of Kerst te geven aan moeder, geliefde of een vriendin. De collectie van Mirte edelsmederij geeft hier alle ruimte voor.

Naast de Top 5 cadeautips geef ik extra suggesties of u neemt zelf een kijkje op de pagina’s met alle sieraden. Daarnaast heet ik u van harte welkom in de winkel in de Badhuisstraat. Samen selecteren we het feestelijke cadeau voor de persoon die u in gedachten heeft.

Bekijk de Top 5 met fonkelende cadeautips voor december 


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps