Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Fijne feestdagen & een liefdevol 2018

ARC armband uit de Mirte Collectie

2017 stond in het teken van ‘uit handen geven’. Zakelijk zou mij dit meer werkbanktijd opleveren. Mijn fotografie, communicatie, grafische vormgeving en tal van andere zaken liggen vanaf dit jaar in handen van een team professionals. Zo kan ik weer vaker achter mijn werkbank plaatsnemen. Wat zijn er veel verhalen en herinneringen van klanten in mijn handen omgezet in schitterend edelmetaal. Heerlijk!

Privé moesten wij de zorg voor onze jongste dochter uit handen geven en toevertrouwen aan een team artsen en chirurgen in Utrecht. Wat zijn we dankbaar dat, na een onzekere en heftige tijd, we nu weer allemaal gezond thuis zijn. Het leven gaat gewoon verder alsof er niets gebeurd is en dus is ook mijn winkel weer geopend.

Voor de feestdagen heb ik met mijn team een top 5 van prachtige sieraden samengesteld. U vindt deze hier op de website en op mijn social media en uiteraard laat ik ze u graag live zien.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en mooie opdrachten de afgelopen 16 jaar! Graag tot ziens bij Mirte edelsmederij.

Hartelijke groet,

Mirte & team

 

Op de foto: ARC armband uit mijn eigen Mirte Collectie. 
De winkel is tijdens de kerstvakantie gewoon open, donderdag en vrijdag van 10.00-17.30 en zaterdag van 10.00-16.30 uur. 


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps