Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Cadeautip voor december: nieuwe sieradenlijn PUR Classics

Dit najaar voegde ik een nieuwe sieradenlijn toe aan het aanbod in de winkel: PUR Classics! PUR Classics zijn ontwikkeld in het PUR Atelier waar ook de sieraden van Swivel vandaan komen. PUR Atelier is een familiebedrijf uit het Duitse Niederrhein en sinds 1985 maken zij bijzondere sieraden. Dit jaar voegen zij PUR Classics toe - een nieuwe, innovatieve sieradenlijn met sieraden van edelstaal in een minimalistisch ontwerp.

Nieuwe sieradenlijn uit het PUR Atelier

De sieradenlijn PUR Classics bestaat uit hangers en oorstekers. Ringen worden door het PUR Atelier later aan de collectie toegevoegd. Zoals we ook bij de sieraden van Swivel gewend zijn bestaat de collectie uit losse elementen die je kan combineren tot een sieraad dat helemaal bij jou past. 

De hangers zijn gemaakt van edelstaal en in verschillende varianten verkrijgbaar. Edelstaal wordt gecombineerd met diamant, synthetische edelstenen in uiteenlopende kleuren, of goud. Het resultaat is een tijdloos, minimalistisch en klassiek sieraad.

Fonkelende cadeautips voor december

De nieuwe PUR Classics hanger is een echte cadeautip voor december! Speciaal met de komende feestmaand in gedachten maakte ik een selectie uit de collectie van Mirte edelsmederij. Een echte Top 5 met fonkelende cadeautips voor december!

Wilt u de Top 5 vast bekijken? Kijk hier voor alle fonkelende cadeautips.

Fonkelende cadeautips december


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps