Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Mijn favoriete plek op Scheveningen

Mirte en Renske tijdens de fotoshoot voor Mijn Den Haag;Samen kijken naar het resultaat van de fotoshoot voor Mijn Den Haag

Voor de website mijndenhaag.com werd ik gefotografeerd bij de stadsboerderij 't Waaygat op Scheveningen. Een paar weken geleden wandelde ik met journalist Robbert Blokland vanaf mijn winkel de Badhuisstraat uit, richting de kinderboerderij. Hij vroeg naar mijn favoriete plek in Den Haag, die vóóral ook de favoriete plek is van mijn kinderen. Tijdens de korte wandeling interviewde hij mij en tussen de schapen bij 't Waaygat maakte Renske Derkx de mooie portretfoto's die je ziet op mijndenhaag.com

"Ik kom er altijd blij vandaan, en Aaf en Ize ook"

 

Mijn Den Haag

Journalisten Robbert Blokland en Ivar Lingen en fotograaf Renske Derkx zijn vorig jaar gestart met de website MijnDenHaag.com. Ze verzamelen verhalen over inspirerende mensen en plekken. Waarom? Omdat we als inwoners van Den Haag best trots mogen zijn op alle plekjes in deze mooiste stad achter de duinen!

Elke week een nieuw verhaal en deze week mijn favoriete Scheveningse plekje! Hier lees je het interview op Mijn Den Haag.


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps