Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Fijne feestdagen & een liefdevol 2017

Lemniscaat armband uit de Mirte Collectie

2016 was hét jaar waarin ik mijn plannen van bezinningsjaar 2015 voor het eerst vorm kon gaan geven. Ambachtelijke sieraden maken blijft mijn passie, maar er is ook plaats voor innovatie.

Afgelopen jaar heb ik geëxperimenteerd met het 3D printen van sieraden. Een totaal ander proces en met ongelofelijk veel mogelijkheden. 2017 zal in het teken staan van het uitbreiden van mijn eigen collectie, zowel ambachtelijk gemaakt als tot stand gekomen met een 3D printer. 

In 2017 volgt meer mooi nieuws over mijn eigen collectie en 15-jarig bestaan. 

Graag tot ziens bij Mirte edelsmederij! 

Op de foto: Lemniscaat armband uit mijn eigen Mirte Collectie. 


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps