Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Astrid vertelt over Orange Babies

Astrid Ton van Orange Babies;Astrid Ton van Orange Babies

in gesprek met Harry Mens bij Business Class

In het programma Business Class van Harry Mens was afgelopen zondag mijn vaste klant Astrid Ton te gast. Enorm leuk om te zien dat zij een ontwerp van mij draagt, oorsieraden en een armband.

 

Ik vind Astrid Ton een prachtige en krachtige vrouw. Naast haar werk als bankdirecteur is zij bestuursvoorzitter van Orange Babies. In het RTL7-programma vertelt ze over deze stichting die zich sterk maakt voor een wereld zonder hiv en aids. Dit doen ze door twee programma’s; Child Protect waarmee ze de hiv-overdracht van zwangere moeders op hun baby’s proberen te voorkomen, en met Child Care bieden ze zorg aan kinderen die in aanraking komen met hiv en aids.

 

Orange Babies - Creative in beating hiv. Prachtig werk. Hieronder het item waarin ze vertelt over Orange Babies en de acties die ze organiseren om hun doel onder de aandacht te brengen.

 

Klik op de link om het item te bekijken:
Astrid Ton van Orange Babies te gast bij Business Class

 

De sieraden die Astrid draagt komen uit de Mirte collectie: het oorsieraad LINK UP en een variant van de LINK UP armband.


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps