Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

WeigerAccepteer

Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Geslaagde PUR Swivel Presentatie

We kijken zeer tevreden terug op de PUR Swivel Presentatie afgelopen zaterdag 14 april. Vanaf 15.00 uur was het een komen en gaan van mensen!

Men schoof aan bij de tafel van de heer Lingenbrinck, ontwerper en eigenaar van Swivel, om de meegebrachte collectie te bekijken en te luisteren naar zijn toelichting. Of men stond gezellig met een hapje en drankje te praten met mij, of andere klanten, en bekeek de sieraden in de vitrines. 

Verschillende genodigden gingen met mooie aankopen naar huis. Met de foto's blikken we nog even terug op een geslaagde middag!  

Uitnodiging

Heeft u ook interesse in sieraden van Swivel, of in sieraden uit de collecties van Mirte, Niessing, Cardillac of Monika Seitter... laat het ons weten, dan nodigen wij u uit bij een volgend event in Mirte edelsmederij.


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps