Blog

Blog

Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een edelsmid/goudsmid? Ik laat zien waar ik mee bezig ben, zoals sneak peaks in lopende projecten en ook ontwerpschetsen van sieraden. Maar natuurlijk ook wat mij inspireert.

Welkom in de winkel

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in mijn winkel en atelier in de Badhuisstraat op Scheveningen. 

 

Fonkelende cadeautip: ARC armband uit de Mirte Collectie

In de Top 5 met fonkelende cadeautips voor december staat uiteraard ook een sieraad uit mijn eigen collectie. Uit de Mirte Collectie selecteerde ik de ARC armband.

Ontwerpen uit de Mirte Collectie

Bij het ontwerpen start ik met de vorm van hals, hand of pols in gedachten. Het materiaal vorm ik direct op het lichaam. De boogvorm van de ARC armband volgt dan ook de glooiing van de hand. De eenvoudige, gebogen vorm is absoluut een voorbeeld van 'less is more'. De vloeiende vorm suggereert beweging en zeker als u meerdere armbanden combineert ziet u ook werkelijk dit spel van beweging. 

De prachtige, eenvoudige en natuurlijke vorm van de ARC armband zie je terug in de bijpassende ARC ring. Bekijk hier ARC armband en ring

Fonkelende cadeautips voor december

De ARC armband is een echte cadeautip voor december! Speciaal met de komende feestmaand in gedachten maakte ik een selectie uit de collectie van Mirte edelsmederij. Een echte Top 5 met fonkelende cadeautips voor december!

Wilt u de Top 5 vast bekijken? Kijk hier voor alle fonkelende cadeautips.

Fonkelende cadeautips voor december


open Facebook Mirte Edelsmederijopen Instagram Mirte Edelsmederijopen Pinterest Mirte Edelsmederij

Mirte edelsmederij
Badhuisstraat 151
2584 HG Scheveningen
070 404 9970

info@mirteedelsmederij.nl

openingstijden
donderdag 10:00 - 17:30
       vrijdag 10:00 - 17:30
    zaterdag 10:00 - 16:30
 
Gelieve op afspraak
 
 
 

privacy

Bekijk locatie in Google Maps